horizontal rule

Sponsors voor de Stichting Wereldmuziek in Limburg

 

Over de Stichting Wereldmuziek wordt veel gesproken

Over onze concerten in Theater Landgraaf en die samen met Parkstad Limburg Theaters in Heerlen en Kerkrade, de Brikke Oave in Brunssum en de Brandpoort in Landgraaf of tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Over de wereld-cultuur-party's, die we organiseerden, onder andere voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Over onze schoolvoorstellingen. En dat zal ongetwijfeld ook gaan gelden voor onze geplande activiteiten in de toekomst.

Onze activiteiten bestaan uit een veelheid van culturele elementen. Voorop staat een muzikale reis door een land van willekeurige keuze. Dit hoogstaande programma wordt verrijkt met een maaltijd en andere culinaire bijzonderheden, met film, toneel, poëzie, dans, verhalenvertellers etc. Altijd in bijzondere sfeer, waarin mensen elkaar ontmoeten. Onze activiteiten worden geheel verzorgd door onbetaalde vrijwillig(st)ers.

Gelukkig zijn onze concerten bijna altijd uitverkocht.
Onze elektronische mailinglist bevat inmiddels 1250 adressen, waaraan wij regelmatig informatie toesturen over onze activiteiten. De kwaliteit van onze programma’s dringt regelmatig door in de regionale en landelijke pers. Advertenties en posters ondersteunen onze activiteiten. Informatie over de Stichting Wereldmuziek in Limburg is beschikbaar via internet.

De komende tijd zullen we die ontwikkeling blijven doorzetten, blijvend gericht op het brengen van kwaliteit in Limburg. Wij hebben andere partijen nodig om de continuïteit te kunnen handhaven. Die andere partijen hebben wij veel te bieden:

  • veel publiciteit aan een grote groep mensen
  • het kunnen betrekken van u en uw mensen in de activiteiten
  • het verzorgen van gerichte mailing aan interessante doelgroepen
  • spraakmakende activiteiten, waarover nog lang wordt nagepraat.


Voor de toekomst willen wij graag minder afhankelijk worden van subsidies en wij willen graag meer financiële ruimte ter dekking van meer risicovolle concerten, want niet ieder concert is kostendekkend.

Wilt u ook de Stichting Wereldmuziek in Limburg financieel ondersteunen? Wij willen graag met u bespreken op welke wijze uw onderneming via onze organisatie meer naambekendheid kan krijgen. Op die manier komen uw en onze doelstellingen tot elkaar. Een telefoontje volstaat voor het maken van een afspraak. U kunt ons uiteraard ook bereiken via e-mail.


Maatwerk

Sponsoring is per definitie maatwerk. Wij willen graag, samen met u, overleggen wat de meest passende vorm van sponsoring voor u en ons is. Er zijn allerlei mogelijkheden, combinaties uiteraard ook.

U kunt o.a. denken aan; - sponsoring van een enkel concert, als hoofdsponsor. - uw personeelsfeest, - workshops, en natuurlijk reclame op onze website, flyers, posters e.d.

Wij maken graag een afspraak met u.

info@swil.nl


Meer informatie? Stuur een e-mail aan info@swil.nl


horizontal rule